RFID-sirut: Spelsberg

RFID-sirut

Kaikissa Spelsberg Wallbox -malleissa on vakio-ominaisuutena mahdollisuus RFID-sirulla tehtävään latausvaltuutukseen. Tähän voidaan käyttää toimitukseen sisältyviä RFID-siruja tai muita RFID-kortteja, jotka vastaavat ISO 14443A / MIFARE Classic -luokitusta. Ota huomioon, että kaikki RFID-sirut on ensin opetettava Wallbox-latausvaltuutusta varten.

RFID-sirujen opettaminen

Käytä RFID-sirujen opettamiseen Spelsberg Wallbox -sovellusta. Edellytyksenä on, että olet jo lisännyt sovellukseesi sen latausaseman, johon valtuuden opetus liittyy. Tee tämä napsauttamalla tervetulonäytössä ”Lisää Wallbox sovellukseen” ja noudattamalla sovelluksen ohjeita. Tarvitset tähän oheisen QR-asetuskoodin.

Jos olet jo lisännyt Wallboxin sovellukseen, valitse oikea Wallbox sovelluksessa ja  siirry kohtaan ”Järjestelmä”. Napsauta ”Valtuudet”. Tässä yleiskatsauksessa voidaan määrittää Wallboxin valtuustila ja tarkastella kaikkia opetettuja valtuuksia (RFID-sirut ja sähköajoneuvot).

Tässä kohdassa on kaksi mahdollista menettelytapaa:

Wallbox on verkossa (vain Spelsberg Wallbox Smart Pro)

• Napsauta kuvan alareunassa ”Lisää”. Pidä sitten RFID-sirua Wallboxin RFID-logon edessä, kunnes vihreä valo vilkkuu kaksi kertaa. Lopuksi sovellukseen tulee näkyviin syöttökenttä – syötä siihen RFID-sirun nimi valtuutta varten. Määritä samalle nimelle valtuus ja päätä menettely. Valtuuden opetusvaihe on nyt päättynyt onnistuneesti.

Spelsberg Wallbox Smart Pro offline-tilassa tai Spelsberg Wallbox Pure

• Napsauta kuvan alareunassa ”Lisää”. NFC-siirron kehote tulee näkyviin. Paina sitten ”Jatka”, ja pidä älypuhelinta Wallboxin RFID-logon edessä, kunnes tiedonsiirto on onnistunut ja päättynyt. Wallbox on nyt siirtynyt opetustilaan. Pidä sitten RFID-sirua Wallboxin RFID-logon edessä, kunnes vihreä valo vilkkuu kaksi kertaa. Napsauta sovelluksessa ”Jatka”, jolloin näkyviin tulee syöttökenttä RFID-sirun nimen syöttämistä varten. Syötä siihen RFID-sirun nimi valtuutta varten. Kun olet painanut ”Jatka”, näkyviin tulee uudelleen NFC-siirron kehote. Paina uudelleen ”Jatka”, ja pidä taas älypuhelinta Wallboxin RFID-logon edessä, kunnes tiedonsiirto on onnistunut ja päättynyt. Valtuuden opetusvaihe on nyt päättynyt onnistuneesti.

Jos iOS-laitteissa avautuu tässä vaiheessa Lompakko-sovellus, Wallbox ei siirry oikein opetustilaan. Aloita prosessi alusta ja noudata tarkasti edellä olevia ohjeita.

Valtuuksien poistaminen tai muuttaminen

Napsauta valtuuksien katsauksessa sen valtuuden lyijykynäkuvaketta, jota haluat muuttaa. Anna sitten tähän kohtaan uusi nimi ja valitse ”Tallenna” tai jos haluat poistaa valtuuden, napsauta ”Poista valtuus”. Jos Spelsberg Wallbox Smart Pro ei ole verkossa, tai jos kyseessä on Spelsberg Wallbox Pure-versio, muutokset on siirrettävä Wallboxiin NFC-siirron avulla. Kun saat kehotuksen, pidä älypuhelinta Wallboxin RFID-logon edessä, kunnes tiedonsiirto on onnistunut ja päättynyt.