Verkkointegraatio: Spelsberg

Verkkointegraatio

Jotta kaikkien Smart Pron toimintojen käyttö olisi mukavaa ja helppoa, suosittelemme ehdottomasti yhteyttä paikalliseen verkkoon. Yhteyden voi muodostaa joko Ethernet- tai WLAN-liitännällä. Varmista, että WLAN-verkon kantama yltää Wallboxin sijaintipaikkaan. Käytä tarvittaessa toistinta vahvistamaan signaalia, jos kantama ei ole riittävä. Vakaaseen verkkoyhteyteen suosittelemme yhteyttä LAN-kaapelilla.

WLAN

Käyttäjä voi määrittää yhteyden WLAN-verkkoon lisäämällä Wallboxin Spelsberg Wallbox -sovellukseen. Noudata sovelluksen ohjeita. Aloita määrittäminen avaamalla sovellus ja kohta ”Järjestelmä” – ”Asetukset”. Avaa ”Laajennetut asetukset”, korosta ”Asiantuntija-asetukset” ja valitse ”Verkko”.

Seuraavat parametrit on määritettävä sen mukaan, tehdäänkö staattinen vai automaattinen verkkointegraatio. Parametrit, joille ei ole määritysohjeita, voidaan tässä tapauksessa unohtaa.

Parametrikatsaus, verkko

Sovellusparametri

Asetukset

Automaattinen tunnistus

Staattinen konfiguraatio

WLAN-verkon aktivointi

Aktivointi

Aktivointi

SSID

Asetus

WLAN-salasana

Asetus

WLAN, IP-konfiguraatio

WLAN, IP-osoite

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

WLAN-verkon peite

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

WLAN-yhdyskäytävä

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

WLAN-verkon DNS-palvelin

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

Ethernet-konfiguraatio

Ethernet-verkon staattinen IP-osoite

Ethernet-verkon peite

Ethernet-yhdyskäytävä

Ethernet DNS-palvelin

Wifi-tukiasema

Wifi-tukiaseman salasana

WLAN-integraatio – staattinen konfiguraatio

Jos haluat tehdä WLAN-verkon staattisen konfiguraation, on käytettävä asiantuntija-asetuksia. Avaa sovellus ja kohta ”Järjestelmä” – ”Asetukset”. Avaa ”Laajennetut asetukset” ja korosta ”Asiantuntija-asetukset”. Valitse nyt ”Verkko”.

Seuraavat parametrit on määritettävä:

1. Parametri ”WLAN-verkon aktivointi”

• Tämä parametri on aktivoitava.

2. Parametri ”WLAN-verkon IP-osoite”

• Määritä IP-osoite.

3. Parametri ”WLAN-verkon peite”

• Määritä verkon peite.

4. Parametri ”WLAN-yhdyskäytävä”

• Määritä yhdyskäytävän IP-osoite.

5. Parametri ”WLAN-verkon DNS-palvelin”

• Määritä DNS-palvelin.

Ethernet-integraatio – automaattinen

Wallboxin Ethernet-verkossa toteutettavaa automaattista yhteyttä varten on luotava ensin Wallboxin ja verkkoreitittimen yhteys LAN-kaapelilla. Lisätietoja löytyy käsikirjan luvusta 9.9. Käyttäjä voi määrittää yhteyden lisäämällä Wallboxin Spelsberg Wallbox -sovellukseensa. Aloita määrittäminen avaamalla sovellus ja kohta ”Järjestelmä” – ”Asetukset”. Avaa ”Laajennetut asetukset”, korosta ”Asiantuntija-asetukset” ja valitse ”Verkko”.

Seuraavat parametrit on määritettävä sen mukaan, tehdäänkö staattinen vai automaattinen verkkointegraatio. Parametrit, joille ei ole määritysohjeita, voidaan tässä tapauksessa unohtaa.

Parametrikatsaus, verkko

Sovellusparametri

Asetukset

Automaattinen tunnistus

Staattinen konfiguraatio

WLAN-verkon aktivointi

Käytöstä poisto

Käytöstä poisto

SSID

WLAN-salasana

WLAN, IP-konfiguraatio

WLAN, IP-osoite

WLAN-verkon peite

WLAN-yhdyskäytävä

WLAN-verkon DNS-palvelin

Ethernet-konfiguraatio

Valitse: Automaattinen (DHCP) / Staattinen / DHCP-palvelin

Valitse: Automaattinen (DHCP) / Staattinen / DHCP-palvelin

Ethernet-verkon staattinen IP-osoite

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

Ethernet-verkon peite

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

Ethernet-yhdyskäytävä

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

Ethernet DNS-palvelin

Asetus _ _ _ . _ _ _ . _ _ _ . _ _ _

Wifi-tukiasema

Wifi-tukiaseman salasana

Ethernet-integraatio – staattinen konfiguraatio

Jos Wallbox halutaan yhdistää Ethernetin kautta, on luotava fyysinen yhteys Wallboxin ja verkkoreitittimen välille LAN-kaapelilla. Lisätietoja löytyy käsikirjan luvusta 9.9. Aloita staattisen verkkokonfiguraation luonti Ethernetin kautta avaamalla sovellus ja kohta Järjestelmä – Asetukset. Avaa ”Laajennetut asetukset” ja valitse ”Asiantuntija-asetukset”. Valitse nyt ”Verkko”.

Seuraavat parametrit on määritettävä:

1. Parametri ”Ethernet-konfiguraatio”

• Valitse asetus ”staattinen”.

2. Parametri ”Staattinen Ethernetin IP-osoite”

• Määritä IP-osoite.

3. Parametri ”Ethernet-verkon peite”

• Määritä verkon peite.

4. Parametri ”Ethernet-yhdyskäytävä”

• Määritä yhdyskäytävän IP-osoite.

5. Parametri ”Ethernet DNS-palvelin”

• Määritä DNS-palvelin.